Saso 2017, Dobri poslovi u Splitu

Dobri poslovi u Splitu: 3 razloga zašto izlagati na SASO 2017 – Popust od 20%!

Kada zamakne još jedna, najuspješnija do sad turistička sezona i zbroje se njeni rezultati, pravo je vrijeme za nove ideje i planiranje novih projekata kako bi što bolje i bezbrižnije dočekali slijedeću sezonu. Vrijeme je za sajam SASO 2017, mjesto gdje se sklapaju dobri poslovi u Splitu, koji se održava Spaladium areni, od 25. – 28. 10. 2017. godine. Donosimo Vam 3 razloga zašto sudjelovati na sajmu SASO:

  1. Upoznajte se s novitetima na tržištu, proširite i unaprijedite svoje poslovanje, ugovorite nove poslove te steknite nove poslovne partnere.
  2. Podignite razinu svoje turističke usluge i ponude jer naši gosti sve više traže visokokategorizirane i njima prilagođene, posebne sadržaje.
  3. Energetska obnova i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora – informirajte se, savjetujte, planirajte i pripremite aplikaciju za natječaj koji traje od 01. 09. 2017. do 31. 12. 2020. godine, a kojeg je raspisalo Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Mislimo na građane, investitore i zajednicu. Sudjelujte na sajmu SASO 2017, mjestu gdje se sklapaju dobri poslovi!

Popust, SASO 2017

Dobri poslovi u Splitu – Iskoristite specijalni ljetni popust od 20% za prijave do 25. kolovoza!

Prijavite se odmah http://sasofair.com/prijave/.